Monday, October 31, 2011

Charts teacup dan FF

Hi...


Rasa seronok sangat blia dapat kiriman chart teacup ni dari kak Salmi... Thanks a lot kak Sal... It is so very generous of you to share it with me... sungguh terharu... sob sob...
Susah nak jumpa chart2 sebegini kat sini... very exclusive... insyaallah one day saya akan jahit... mungkin boleh stitch along dgn kak Sal... hehehe
Thanks again kak... You've made my day... :)


Jom jamu mata charts FF pulak 
errrmmmmm.... geram je tengok teddy bear  yang comel2 ni... saya paling suka best friends tu... cute je pakai skirt pink... dan My little baby tu pulak memang sesuai sangat buat birth sampler... sweet....:)


7 comments:

  1. salaam yoon, glad that you like it :-)..enjoy ya!

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnyer dapat chart tu.. :) mesti sangat glamer bila dah siap nanti.. awwww!

    FF little baby tu memang cute sanggggaatttt!!! :)

    ReplyDelete
  3. wah... wah..... wah..... cepat2 la siapkan teacup tu... ;)

    ReplyDelete
  4. memang cun, ha ha sal dont forget me..huhu

    ReplyDelete
  5. Teacup cantik, forever friends memang comel! Tak sabar nak tengok kak Nisa buat. :)

    ReplyDelete
  6. Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

    ReplyDelete
  7. Kak Salmi,
    terima kasih... suka sangat2 :)

    Zila,
    memang comey sangat my little baby tu... tapi mahallah kit dia... hehe

    Ina,
    tak tau bila nak start... mcm malas cs akhir2 ni...hehe

    kak Shima,
    ala sedihnya... takpe kak Shima... teacup akak dah byk sangat... penuh dah lemari tu... hehe

    Yati,
    cs kit akak jarang beli... tapi memang comel sangat, geram tgk...

    ReplyDelete