Thursday, October 13, 2011

Bunting chart

Hi


nilah dia bunting bag drpd mag Cross Stitcher. Suka sangat tengok bag tu, sbb fabric yag dia pilih sangat matching... pandai betul!! Cs ni mudah je, takde fractionals, sesuai untuk beginners... cepat siap... I promise... try lah buat...


buat cushion pun best jugak, tapi pattern dia besar sikit.. hmmm suka sangat english style mcm ni, cantik, kan... Enjoy!!

6 comments:

  1. Lovely, Yoon.
    Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. Kak Nisa.. memang cantik buat sarung bantal ni.. aish.. menggoda dan tergoda.. hehehe.. thanks for sharing kak.. :)

    ReplyDelete
  3. Sweet color dia. Sedap mata memandang. ^_^

    ReplyDelete
  4. Serius cantik lah Yoon ... I love the cushion pattern !!!!!!! sangat love ! Yoon buat la kat Kak Ann satu ... hehehe (best kan main order ja)


    :-)

    ReplyDelete
  5. kak Dee,
    sekali sekala kak... :)

    Zila,
    cushion tu pattern lain, besar sikit... kalau terasa nak jahit tu, bg tau akak ye... Zila tak teringin ke nak stitch baby sampler pulak? tah tak lama lagi dah tu :)

    Yati,
    jeles tgk org pandai matching colour... jomlah stitch sama :)

    Kak Ann,
    alahai... boleh jer... for you... hehe... saya tau awak mesti suka cushion tu... :)

    ReplyDelete