Tuesday, July 14, 2015

Dimensions Rose Cuttings



Assalamualaikum.. hai...
Lama sungguh tak update.. Akhirnya siap juga.. First completed project in 2015. Makan masa setahun juga.. Oh lamanyaaa....Tak perlu diperkenalkan lagi Dimensions kit Rose Cuttings ni memang sangat famous. Insya Allah cuti raya ni, nak hantar frame. Akibat simpan terlalu lama, kain cross stitch ni dah naik tompok2 kuning. Basuh pun tak hilang. Letak vanish pun tak hilang.. huhu. Nasib baik pattern ni colour dia mcm romantic, karat2 sikit.. so tak berapa perasan sangat tompok2 kuning tu.. Okaylah.. Layan...






6 comments:

  1. sangattt cantikkkk..kak salmi still on the way..hihihi

    ReplyDelete
  2. Cantik sgttt...

    Lama2 jadi kuning ek kak.. adoi.. ikebana saya yg lama tu entah apa kabo la terlipat dlm beg.. huuhu.. nangessss...

    ReplyDelete
  3. Dah lama x pegang jarum. Nmpk ni, terus rasa bersemangat pulak! :D

    ReplyDelete
  4. how sweet sis.. ya allah..
    cantiknyer.. teringin nak cube..
    buat ni kene saba nih..

    http://mummyumardian.blogspot.com
    http://dnibabyscute1.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    [-] KLG

    ReplyDelete
  6. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete