Tuesday, May 19, 2015

Basic Dress





Salam.. Cuti Labour Day hari tu dapat la jahit baju kat budak kecik ni...pattern basic je ni... Saja nak buat labuh, tambah ruffles kat bawah tu...Alisha ni cepat meninggi. Kalau tgk, org ingatkan dah 6 tahun, padahal baru je 4 tahun.. Dia suka sangat sebab skirt kembang.. Selalu je perasan princess.. Best sekali sekala jahit kain cotton.. senang je.. Ada sehelai lagi dress Alisha, tapi tak sempat nak tangkap gambar.. Next time la pulak...



8 comments:

  1. wah.. cantiknya little princess ni. Dress pun cantik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yati...dress biasa je.. hehe

      Delete
  2. cantik princess ni.....memang Nampak tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks suzie... :) tula cepat betul tingginya...

      Delete
  3. kak nisa....comelnya Alisha.... sempat lagi tu menjahit....terbaik la kak nisa...

    -ina-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina, curi2 masa je time ada mood... kain menggunung, tak sempat nak jahit.. huhu

      Delete
  4. cantik3.. baru 4 tahun dia? rasa baru je tgk dia baby bam bam dulu.. skrg memang nampak dah anak dara.. hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan.,. rasa macam kejap je... dah 4 tahun.. rasa nak baby lagi.. huhu

      Delete