Tuesday, March 6, 2012

Wild Flowers





Cantik tak bunga2 liar ni? Saya pantang tengok gambar wildflowers mcm ni... suka sangat!!
 Ini adalah free gift drp majalah WOCS, tak ingat issue berapa, siap dgn printed card yang cantik... :)
Hmmm cerita tentang majalah, majalah Cross Stitcher saya dah pun expired, tapi saya tak bercadang nak sambung subscription. Kisahnya Ahad lepas, saya ajak hubby pergi Alamanda, cadangnya nak beli majalah tu. Selalu ada jual kat kedai magazine kat RASA. Sampai kat sana, rupa2nya area mkn RASA tgh renovate sampai bulan Mei... haha takde rezeki... budak2 pun mengamuk sbb tak dptlah diorang nak mkn waffle kat situ. Saya cuba cari kat MPH, pun takde jugak. Yang ada cuma majalah Molly Makes. Tak bestlah... kalau dok KL senang je nak pi cari majalah... takpe, tak kisahlah, saya cuma berkenan satu je pattern kat dalam tu... Pattern yang ada skrg ni pun byk tak jahit... WIP pun melambak2 hehe... :)

7 comments:

  1. wah... ina pun ada plan nak buat freegift CSCrazy, gmbr bunga-Kate Knight card kit, yg gmbr bunga dgn burung...hehehe.... :) Cantik kak nisa buat....cepat sampai terus siap 3... By the way, tampal dgn double sided tape kah?

    Boleh share apa pattern yg berkenan sgt tue? Kalau saya terbeli, leh la share dgn kak nisa...mencari2 jgk Crossstitcher, yg saya jupe hanya la WOCS je...

    ReplyDelete
  2. fuuuuuuuuuuuh, comeiiiiiiiiiinya

    ReplyDelete
  3. Nisa ...hari tu pergi juga tapi tak makan kat RASA la pula.
    Pergila AMCORP...majalah dari oversea semua RM10.cuba gi jenguk...mesti rambang mata

    ReplyDelete
  4. cantiknya, simple tapi menarik:)

    ReplyDelete
  5. CrossStitcher tu kadang memang takde kat MPH, kak Nisa. Agaknya, berapa keping je kot dia ambik untuk setiap issue, kalau lambat, yilek.
    Ada sekali tu camtu la, kat mph Ipoh. Tengok pergi lagi sekali, sampai beberapa bulan punya issue dia ada sekali, amik ko, dah kena choose, mana satu nak ambik.
    Cantik wild flowers tu. ^_^

    ReplyDelete
  6. Ina,
    dah lama dah akak jahit kit ni.. dapat je majalah tu, terus jahit... a'ah kalau nak tampal kat kad, guna double sided tape, tapi utk ni akak guna gam uhu je...

    kak shima,
    tq... memang best sgt free gift ni... :)

    suzie,
    murahnya! 10ringgit satu... insyaallah one day saya akak ke sana.. thanks 4 the info...:)

    salawati,
    tq.. memang comel... saya suka printed card tu... :)

    Jari Lentik,
    thanks singgah sini... :)

    Yati,
    yang geramnya tu bila tak nak beli, ada byk je bersusun2, time kita nak beli, satu pun tarak... huhu

    ReplyDelete