Wednesday, September 5, 2012

Tulip Trio ~ A New Project


Bukanlah baru sangat, tapi since saya belum bercerita mengenainya dlm blog ni, so,let's consider it as a new project :) Yet another Dimension Gold Collection kit, memang saya suka sangat Dimension kits dan dah ada beberapa dalam koleksi, ni salah satu yang menarik minat saya... Projek ni adalah SAL dengan Alynn bermula pada bulan June lepas...

Tulip Trio... cantik, kan..

Ni first update selepas 5 hari cross stitch... semangat sungguh masa ni...

Sambung jahit balik masa bulan puasa... ada lah sikit...

 Sambung sikit lagi selepas raya..kat kelopak bunga tu.. 

So far, dah 3 Dimension kits jadi WIP, satu pun belum siap lagi... huhu


6 comments:

  1. Sangat cantik kak.. :)
    nampak timbul bunga3 tu..
    tiga je kak WIP? hehehehe

    ReplyDelete
  2. Kemasnya dan cantik Kak Nisa jahit. Cantik pattern tulip ni. You can do it, Kak Nisa! :)

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tunggu bunga tu kembang

    ReplyDelete
  4. Virpi,
    thanks a lot... :)

    Zila,
    mekasih... 3 tu WIP Dimension kit saja... byk lagi WIP lain.. kikiki...

    Yati,
    mcm biasa je... hehe..memang cantik tulip ni.. lain drpd bunga tulip yg biasa kita tengok...

    Ina,
    tulah, lambat betul dia kembang... hehe

    ReplyDelete
  5. mana nak beli kit ni ek?
    bape ek 1 kit?

    ReplyDelete