Thursday, February 16, 2012

Alisha is one year old...


14hb Februari ~ Alisha dah masuk satu tahun... Rasa macam sekejaaaap sangat masa berlalu... Alisha masih lagi bertatih, belum boleh berjalan lagi... hmmm tapi boleh tahan lasak jugak baby mama niii.... Alhamdulillah, syukur sangat diberi peluang oleh Allah untuk menjaga sikecil ini... insyaallah menjadi insan yang solehah kelak...



Malam birthday, keluar dinner... Takde plan nak celebrate, tapi abg2 dia excited sangat birthday adik yang pertama...Alisha menahan ngantuk, sampai merah2 mata... shian dia....
*Birthday girl tak suka bergambar, tak nak pandang camera... huhu*


9 comments:

  1. Happy Birthday Alisha sayang... Chumil amt... :) Mama buat dress tak utk birthday alisha nie?Hehehe.....

    ReplyDelete
  2. comelnya...rambut merah hehehe

    ReplyDelete
  3. Tq auntie shogun... hihi
    Tak buat pun dress baru kat alisha... sibuk cross stitch je, takde masa nak jahit... huhu

    ReplyDelete
  4. auntie shima...
    thank you... mana hadiah bestday? hehe...

    ReplyDelete
  5. Cepatnya, dah 1 year, rambut Alisha pun dah panjang. Comel dia pakai headband dalam gambar pertama tu.
    Happy belated birthday, Alisha! ^_^

    ReplyDelete
  6. Suzie,
    rambut merah... ahaks!!!

    ReplyDelete
  7. Yati,
    tq...rambut panjang sikit tapi tak lebat... kena pakai headband baru tak nampak sangat rambut cacak... act. gambar first tu akak sapu rambut dia ngan minyak, nak bagi turun sikit...hehe

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday dear Alisha.. :)
    Dapat adiah apa?? hehehe

    ReplyDelete