Saturday, September 17, 2011

Butterfly Kisses


I stitched this Somebunny to Love a while ago... tak ingat bila, but just finished the backstitch recently. This design is taken from World of Cross Stitching magazine... This is my first Somebunny and I love it...Walaupun saya tak berapa suka sangat pastel colours, tapi utk design ni sangat cantik esp bila stitch atas kain butterfly tu... Nampak macam bunny tu dikelilingi oleh beribu-ribu butterfly...
I already have a finishing idea in mind , bukan frame... tapi tunggulah apa kesudahannya nanti (tak taulah bila... hehehe)... Happy stitching everyone... or sewing or crafting and have a nice weekend...

10 comments:

  1. Suka warnanya....comel n sweet

    ReplyDelete
  2. alo...lo...lo so...tuwiiitttt...
    GOOD JOB....

    ReplyDelete
  3. pastel... sejuk mata memandang... :D
    taknak frame? hmmmm... apa ek? hmmmmm

    :D

    ReplyDelete
  4. Cantiknya, kak Nisa. Very sweet. Hmm, cushion cover comel juga. Can't wait tengok kak Nisa nak buat apa. :)

    ReplyDelete
  5. suzie,
    bila dah siap, memang cantik colour tu... tapi masa jahit, mcm juling2 biji mata...:)

    ina,
    tq... sesuailah utk gegirl....hehe

    zila,
    mcm mana nak frame Zila? mahal sangatlah... kalau akak frame, dah takde budget utk beli benda lain huhuhu...

    yati,
    alamak mcm tau2 jer... hehe

    ReplyDelete
  6. ariena,
    tq... colour pastel camni memang so sweet... :)

    ReplyDelete
  7. sis...kain tu kat mana nak dapatkan ekkk??/so cute...
    lagikpon,skarang nih..rege kain dah berapa..?dah lama tak membeli...

    ReplyDelete
  8. ariena,
    kain butterfly tu beli kat Haby & Wool Ampang Park... tapi tulah, regenya agak mahal, RM60 utk 50cm*50cm... tapi berbaloilah utk projek mcm ni... sweet...

    ReplyDelete