Friday, May 20, 2011

Birth Sampler Update




Alisha dah 3 bulan, tapi birth sampler ni tak siap-siap lagi... Baru habiskan backstitch, belum jahit nama... Perasan tak saya stuck dekat toy arnab tu, pening betul tgk chart bs dia... sampai sakit mata... nak kena tuka spek nampak gayanya ni... mesti bertambah2 powerku....
Dah byk hari tak menjahit, sakit leher kebelakangan ni... salah tidur kot... hari ni terasa nak sambung SAL winter tu, tup2 pen hilang pulak (Pen yg saya guna utk tanda kat kain)... bdk2 ni main agaknya... ni yg terasa takde mood ni... oklah... nak berkunjung umah org lain pulak... skrg ni saya tgh sibuk cari ilham nak jahit dress baby... hahahaha (tgh semangat ni... ntah jadi ntah tidak)...

10 comments:

  1. kak.. pen tu jenis camner ek? tayang skit.. saya tanda guna pensel je.. hehehehe..

    dress alisha? bestnyer!!! bestnyer!!

    ReplyDelete
  2. cantiknyer baby sampler ni...cute sangat bear2 tu...

    ReplyDelete
  3. ct,
    buat pakai kat dalam umah jer... :)

    Zila,
    alah... pen biasa je hehe...pen pilot kaler hijau...

    Anonymous,
    thank you... tima kasih singgah blog ni... perkenalkanlah diri... :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya kak, mana dpt chart ni?

    ReplyDelete
  5. kak Ann,
    tq tq... saya memang suka FF dari duluuuu lagi...

    ReplyDelete
  6. Wani,
    tima kasih... chart ni drp kawan... kalau nak, email akak

    ReplyDelete
  7. kak, saya dah email akak :)

    ReplyDelete
  8. Hi ... Comelnye.... FF bear nie... Rasa nak jahit 1 utk baby gal umur 10 bln... Boleh share chart ini dgn i? Boleh email utk I ...? My email id : rsashi_85@yahoo.com.. Thank you voon .
    Regards,
    Sashirekha ...

    ReplyDelete