Thursday, January 27, 2011

Kokeshi Dolls


I haven't been stitching much lately, tak larat dan takde mood... CS ni dah lama siap...saya stitch lepas habis KD, tak decide lagi finishing nak buat apa... Buat keychain boleh kot, sbb kecik je, saya jahit atas 18ct... 

 



4 comments:

  1. alahai... cinonitnyer.. kak nisa ni mmg ghaaajin... hehehe..

    kak... 18ct itu maknanya lebih halus ke kak? thanks

    ReplyDelete
  2. Nurazimah,
    tq...

    Zila,
    akak mmg suka bende kecik2... 18ct tu maksudnya ada 18 lubang satu inci... Kalau 28ct, 28 lubang seinci... Jadi lagi besar nombor ct tu, lagi haluslah lah lubang pd kainnya... (Mcm pelik pulak sebut lubang... guna bhs omputihlah, holes per inch... hehe)

    ReplyDelete
  3. Ala, cute dan cikenitnya! :D

    ReplyDelete