Thursday, November 11, 2010

Kitchen Dresser Completed


Assalamualaikum.... Feast your eyes, kawan2... Akhirnya siap jugak Kitchen Dresser saya ni... It took so long to finish, rasa2nya 4 bulan keseluruhannya.. Penat memang penat, tapi bila tengok hasilnya, it's really worth it... So far, this is the most complicated design and the biggest that I've ever stitched... Not to mention the b&w chart yang dah koyak rabak tu, the colours which are so similar, the backstitch is also challenging especially the basket.. (If you look at the chart you'd understand why...) Tapi, alhamdulillah dah siap... Thanks to kawan2 yang bagi comments dan semangat untuk habiskan projek cs ni... Really appreciate it!! 






8 comments:

  1. Yoon, tahniah dear! KD bukan lagi terbakar... dah rentung pun punya envy kat Yoon............ Tahniah!!!!

    ReplyDelete
  2. Wowwwwyyyy... kelas la kak Nisa nih... best..best.. tgk akak punya dah siap, memang best.. (Kak Dee..saya pun jeles gak.. ngeeee)

    congrates kak..

    nak tayang kat dinding mana nih?

    :)

    ReplyDelete
  3. waaaaa sooo cantikkkkk...jelesssss betullll nieeeee...congrats..congrats..yoon..

    ReplyDelete
  4. Peh... nampak timbul tu... semua pinggan mangkuk... :D
    Lawa betul! Geram tengok!
    Tahniah, tahniah, atas usaha keras, kak Nisa!

    ReplyDelete
  5. Applause...clap..clap...clap....

    TERSANGAT la cantik....

    ReplyDelete
  6. haii :) tahniah dah siap kitcen dreser ni.saye dah lm beli sjak bln march 2010. tapi langsung tak sempat buat :(. anyway.. stitch yoon wat saye terase nak wat plak hehehe. tapi malas lagi~~

    ReplyDelete
  7. i love the blue pottery.....:)

    ReplyDelete