Friday, May 7, 2010

Aliff's Baby Sampler




Saya jahit cushion ni tahun lepas atas permintaan Aliff sendiri. Dia memang dah hafal lagu ABC cuma belum kenal huruf. CS ni memang saya pulun jahit cepat2 sebab tengok magazine saya dah nak hancur dikerjakannya...hehe.. mau tak...saban waktu dia belek mag tu, sambil baca ABC. Mula2 saya nak frame sampler ni, tapi Aliff tak bagi.. Dia suruh buatkan bantal 'busuk'... dia kata nak baca ABC sebelum tidur... Sebenarnya dah lama saya simpan kusyen ni, sbb selalu jadi mangsa 'pillow fight'.. hehe.. Anyway, saya still hutang satu baby sampler utk Haikal... Mula2 dulu, saya memang nak buat kat dia... Tapi Haikal kata, "tak nak, Haikal bukan baby lagi... Haikal dah adult".. haha... tapi lepas dia tgk adik dia punya, jeleslah pulak... ^^

6 comments:

  1. To Yati & Imah,
    Thank you.... ;)

    ReplyDelete
  2. Wowww!..amaze tengok pillow tu..soo cantik !

    ReplyDelete
  3. Thank u kak Salmi... Simple2 je... :)

    ReplyDelete
  4. lawanya Yoon ..... so neat n cantik ...!!!

    :-)

    ReplyDelete